Thanks for reading my blogger and I'm really appreciate that :))

Wednesday, 19 December 2012

im stupid? Aready know :D

Ya Allah :( makin hari makin tak kuat nak lalui semua nie . Hidupku penuh dengan bayangan dia . Kenapa susah untuk hilangkan dia dari ingatan? kenapa susah untuk buang rasa syg ni? kenapa ya allah . Aku tahu aku banyak dosa dengan dia . Aku banyak buat dia sakit hati dan sekarang aku janji takkan sakiti hati dia lagi . Aku nak dia bahagia ya allah . Aku cuba kawal diri aku untuk tidak mencari dia , untuk  tidak menegur dia , untuk tidak memandang dia dan untuk tidak mengingat dia . Makin aku cuba untuk buat itu semua makin terseksa rasa jiwa niee :') sangat menyesal dengan apa yg telah ku lakukan dulu . Sekarang baru aku sedar betapa aku sayang dia , betapa aku cinta dia tapi semua tu dah terlambat ya allah kerana diriku sudah tidak lagi berada didalam hatinya . Dia sudah ada pengganti baru didalam hatinya dan aku bersyukur dia bahagia :'D walaupun aku tidak bahagia , sakit hati melihat dia dengan perempuan lain atleast dia bahagia . Aku selalu tertanya-tanya dia tengah buat apa? dah makan belum? dia rindu aku ke tak? dia sihat ke tak? hmm setiap kali ingat waktu bersama dengan dia mesti airmata mengalir sbb dia terlalu baik dengan aku tapi aku? jahat! kejam! langsung tak ambik tahu pasal dia! aku jahat! jahat jahat jahat jahat jahat! eei bodoh! feeza bangang! Ada peluang lepaskan macamtu jee -.- Bingaii sangat dulu feeza nie! See sekarang! kau merana kan feeza?! hah! deserve it! memang patut kau rasa semua nie sbb duluu kau selalu mainkan perasaan dia kan? kau suka tengok dia sakit hati kan?! KAU MEMANG PATUT TERIMA SEMUA NIE FEEZA! balasan untuk kau . Dah ada org yg ikhlas sayangkan kau tapi kau sia-sia kan! Kau menangis airmata darah sekali pun belum tentu dia jadi milik kau balik feeza! Move on ok syg . Please jadi Feeza yg dulu! feeza yang periang , happy , tak mudah termenung , tak selalu menangis and tak selalu sedih . Hm semua tuu duluu sekarang feeza yang baru :p Apa yg terjadi lepasnie aku akan terima je :') Just nak copy ayat youtube dan aku bagi khas untuk kau ex ' Pada hari ini tak ada kata-kata indah yang boleh aku ungkapkan ataupun hal istimewa yang mampu ku katakan . Mungkin ini tak beerti apa-apa bagimu tapi yang pasti . Doaku akan iringi di setiap jejak langkahmu . Aku menyadari kita sudah berpisah beberapa bulan yg lalu , tidak jumpa untuk beberapa bulan . Tapi entah kenapa . Aku takpernah boleh menggantikan kau dengan yang lain . Beberapa waktu yang lalu mmg pernah ku cuba merelakan hatiku pada yang lain . Tapi akhirnya hanya kekal untuk waktu yang singkat hanya kerna aku takboleh membohongi bahwa hatiku masih untukmu . Bukan nak berjiwang tapi itulah kenyataannya . Terima kasih atas warna yang pernah engkau lukis dalam hidupku dan izinkan aku menyimpannya walau mungkin sebenarnya aku tak berhak memilikinya lagi semua ini kerana Kau yang terindah :') ' hehehe sorry terlampau jiwang tapi itulah kenyataannya xD Akan ku simpan kenangan kita buat selamanya Izam . Even aku dah ada pengganti suatu hari nanti tapi percayalaah hati aku hanya untuk kau . Kau lelaki paling sempurna yang pernah ku miliki duluu :') Aku mintak maaf atas semua kesalahan yang pernah aku lakukan dekat kau .

Wednesday, 28 November 2012

Buddy'z takkan terpisah selamanyaaa :*

Haaaaaaaaaaaaii assalamualaikum :') hehe happy bila ramai yang bagi semangat dekat aku . Especially for Syahanim , Tijeh dan Anies . Aku sayang korang laah hehe best dapat kawan macam korang even banyak kali gaduh lalala wadelk (Y) kami buddy'z takkan terpisah HAHAHA rindu nak lepak sama-sama aah :( hmm rindu nak gossip dengan anies dalam kelas . Rindu nak hug Tijeh , gila-gila dengan Tijeh and rindu nak kena marah dengan syahanim , tengok muka stress syahanim xD Rindu nak masuuk sekolah . Eeii senang cerita everything kisah lama aku rindu hehe ^^v Bila kita nak ponteng sekolah sesama lagi haaa? Rindu nie hmmm . Tahun depan dah form 4 rasa cam sekejap jee naik form 4 kan :/ then form 5 . Habis sekolah kena kerja pulak . Lahaai malasnyaa :3 hahahaha korang! korang! korang rasa aku boleh move on tak? :( since aku form 1 wehh aku cuba lupakan semua nyaaa hm and now nak masuk form 4 :/ wadlek eeh aku rasa tunggu form 4 habis baru aku boleh lupa dia sebab hehe aku naik form 5 nanti dia dah takde xD sooooooooooooo bebas dari pandangan mata -.- hahaha adeeeh nak nangis cerita pasal dia :') Kenapa lah aku kejam sangat dulu ye? menyesal wooi! hahaha nak nyanyi jap - menyesal aku putuskan kamu ~~~ lalalala tak ingat lirik :/ Dia dah happy , aku still sedih :3 Stupid feeza! hahahaha aku sayang sorang untuk selamanyaaa tapi bak kata syahanim ' Kita baru 15 tahun . Takpayah nak fikir pasal cinta sangat ' syahanim nasihat org pandai tapi diri sendiri brrr -.- Aku sayang korang semua apa adanyaaa weeh :* Aku dengan syahanim palinnnnnnnnnnnnnnng lama kawan . Dengan Tijeh? hmmm bilaa yee :/ hahaha akhir form 2 maybe :p Dengan Anies? Time dia berpisah dgan Mazwin baru kiteorg rapaat hahahaha Kami buddy'z takkan terpisaah xD InsyaAllah selamanyaa :* Kami berempat masing-masing ada kisah sedih hahaha kisah sedih? sedih apa eek? :/ hahaha let it be secret . Pfffffffffttttttttttttt . Happy dapat kawan dengan akak bahang , Akak tajam and akak pendek hahaha xD alololo sweetnyaaa nama panggilan tu >< Kenangan yang paling aku takboleh nak lupa hmm apa ye? *thinking* haaaa! ingat! masa form 1 . Aku dgan syahanim gaduh berebut kerusi dalam kelas hahahaha xP paling kelakar kan mook? and tijeh? Kena tampar dengan Hani dua kali masa form 2 hahahaha dulu kami anti tijeh and noww! Woow! bestfriend fogheberr insyaAllah :* Anies? Rapat dengan dia masa nak buat folio sivik masa form 2 hehehe start dari folio tu . Aku , anies and mazwin jadi rapat dan kemudian anies dgan mazwin gaduh . Dussh! dussh! hahaha hanya aku dgan anies sahaja yang rapat sampai sekarang :D Saya bukan seorang yang memilih kawan xP eyceeh >< ayat bajet tak? HAHAHAHA itulah kisah kami buddy'z . Nak tahu selebihnyaa? Bayar laah . Ingat free ke haaaaaaaaaa? Lol . Byeee nak tidurr zZzZz Assalamualaikum .

Monday, 26 November 2012

Move On Feeza :')

Kenapa susah nak lepaskan semua perasaan cinta aku dekat dia :/ hm kesian dekat diri aku nie . Asyik menangis , rindu , happy , bosan semua sebab dia . Even dia dah berapa bulan couple dengan gf dia tapi aku still takboleh nak move on :3 Dulu aku fikir kalau aku lepaskan dia . Aku boleh dapat dia balik sesuka hati yang aku nak tapi sekarang baru aku sedar semua nyaa . Ya Allah menyesal :( Hm sekarang aku hanya mampu melihat dia dari jauh saja sebab aku taknak ganggu hubungan dia . Dia sayang sangat dekat gf dia  and aku rasa aku dah tkde dalam hati dia . Aku harap sangat ada ruang untuk aku dalam hati dia even sikit je ruang tu atleast ada! Aku nak dia sentiasa ingat aku sebagai ex gf kesayangan hahaha Lol -.- Number phone dia dah delete , semuanya dah delete , kenangan dgan dia hmm susah sikit nak delete . Masih segar dalam ingatan aku masa dia ajar aku main gitar and hantar dia dekat bas time dia nak pergi kerja :') Ya Allah rindunyaa hm . Duluu selalu otp dgan dia tiap malam . Bukan dia yg call , Tapi aku . Sebab aku sayang dia , Dia? hm maybe tak sayang aku . Dia selalu tanya aku ' Kau syg aku kan ' and aku pun segan doeeh nak jawab xD hahaha aku tukar topik lain . Semua tu cuma kenangan je :') semua orang salahkan aku sebab dulu aku tak menghargai dia :( sangaaaat tak menghargai sbb hm aku sendiri tak tahu kenapa aku tk hargai dia . Arghh! bodoh feeza . Until now disebabkan dia , aku tak ready nak couple :') couple pun aku just layan couple aku tu as a friend . Aku sayang dia sorang je sampai sekarang sumpah sayang dia sangat-sangat . Aku nak cincin yang dia buat nama aku dgan dia tu hmm aku rasa maybe dia dah buang cincin tu sbb dia dah ada shidah :D Feeza kuat hehe selagi aku mampu bersabar , bertahan . Aku cuba :') aku taktahu bila semua nie akan berakhir . Cuba dan cuba melupakan dia tapii setiap kali aku nampak dia , aku akan ingat segala kisah aku dgan dia . Sekarang aku dah tak contact kau , aku dah tak ingat number phone kau and maybe one day aku akan lupakan kau jugak :') InsyaAllah aku akan lupa kau Izam .

Sunday, 16 September 2012

17/09/2012

Hai pembaca sekalian ;) Today my Anniversary date with my ex hehe ex ok . Thats mean everything is gone but im still remember our first date couple because imissyou , iloveyou , iheartyou , ifuckyou , ihateyou bullshit ! dafuq aahh ! ergghh ! kau jahat dengan aku tapi aku baik dengan kau :3 sometime aku benci kau but sometime aku sayang kau . Pagi tadi alarm phone bunyi aku fikir salah kunci jam rupa-rupa note alarm yg bertulis ' 1 year with hisham ' hisham just my past tapi aku lupa nk off kan alarm tuu masa dah break dengan dia xD alarm tu penyebab aku ingat dekat dia balik -.- sooooo suck man ! dia budak rempit weng weenng ;p perangai dia sama macam sepupu aku tapi sekarang sepupu aku dah stop rempit dia buat kerja yg more teruk errrgghh ! tak ku sangka dia buat kerja mcamtu -.- Umur sepupu aku dengan Hisham sama jee ;) diaorg berdua dah stop sekolah lol -.- no future . Hehehe aku malas dah nk ingat pasal dia . Let him be my past and please dont come back into my life again . Byee Muhammad Nur Hisham Bin Sabri <3

Wednesday, 1 August 2012

Nightmare :O

Haii :) dah lamaa aku tak update blog haha . Takde mood nak update sebab hmm malas nk cerita and now i'm happy back ^^v Why happy? hmm entah lah haha . Okay now nak story about my nightmare :3 HAHA haritu aku mimpi ex akuuuuuuu nak tahu siapa? nak tahu? nak tahu? haha aku mimpi hisham >.< alahaaii rindunya dekat dia hmm dalam mimpi aku kann aku jumpa dia dekat Shopping complex and aku hug dia <3 tapi time tu aku dah ada bf and dia pun dah ada gf haha kiteorg hug depan mata bf/gf kiteorg . Seriously gila kan? haha tapi bf aku tak kesah sebab aku dah cakap awal awal yang aku memang rindu hisham as a friend :) hekhek lepastuu gf hisham pandang tak puas hati aahhhhh kesah apa -.- janji dapat hug hisham lagi even dalam mimpi <3 HAHAHA tengah syookk mimpi hisham tetiba adik aku kejut dari tidurr haishh spoil betullah -..- hahaha walaupun aku masih sayang and rindu hisham tapi aku memang sengaja suruh dia stop text aku and call aku sebaab malas nak layan dia haha kalau aku dah start contact dengan dia memang susah nak stop contact k . Agak pelik tetiba aku mimpi Hisham -.- haha adakah aku rindu dia sangat sangat :O ok whatever :) bytheway aku happy dengan hidup aku sekarang :) alhamdulillah tak sesedih hari yang lalu dan sekarang makin bersemangat nak menjawab exam trial PMR :) Wish me luck guys :* 

Monday, 23 July 2012

Aizat Mohsen Bin Muhammad Zaim ^^y




Hai assalamualaikum ;) harini saya nak cerita pasal Aizat ok bukan pasal Izam or siapa siapa ;D yang lain semua dah boleh pegi hmm faham faham jelah . Terus tkde mood bila taip nama Izam -..- ok dah malas nk cerita pasal dia , dia tu dah boleh pergi jalan now focus dekat Aizat hahaha siapa Aizat? Crush ke? Bf ke? siapakah? hahahaha lol dia bukan siapa siapa aku tapi dia kawan lelaki yang paling rapat dengan aku maybe :) hehe aku suka cerita masalah aku dekat dia hmm aku pun tktahu kenapa aku suka cerita dengan dia . Dia nie kalau jumpa aku mmg kejam :3 selalu tak puas hati dengan aku hahaha tapi bila dalam facebook alahaaii baiknya dia , sweet nya dia -.- tapi mohon jangan tergoda dengan dia sebab dia manusia yg sangat lah kejam hahaha dia tak comel tak handsome tapi bajet handsome lalalala dia pelajar baru dekat sekolah aku . Dia masuk sekolah tu akhir tahun 2011 :) sangat untung apabila dia masuk kelas aku haha mula mula masuk dia nie alahaaii pendiam jee , baik jee aku rasa cam nak ngorat pun ada tapi bila dah masuk 2012 whooaaa ! sangat terkejut bila tahu perangai sebenar dia terus tak jadi nak ngorat hahaha tanduk dia dah keluar ;p Lately nie dia ramai peminat hahaha kembang bontot Aizat ! untung kau wehh ;p hmmm harini aku tunggu si Aizat keding nie online tak online online pun eii lancau lah kau ! time aku tengah sedih cenni kau tak online pulak :3 Ehh nampak gambar di atas? itulah Aizat keding babun bangang hahahaha muka bajet handsome kan? Ada ciri ciri Imam Muda tak? haha bagi aku sikit pun takde ;p Aizat ! aizat ! gambar kau yg nie handsome ahh sebab tu aku curi haha sorry kalau selama nie aku selalu buli kauu ^^v hehe kau pun selalu buli aku jugakkan kan :3 so kira adil lah hahaha bulan puasa pun kami takkan berhenti gaduh xD bulan puasa mana boleh lembik lembik -.- nanti senang lapar haha kalau pergi sekolah sangat lah tak bosan kalau ada babun di atas tu dengan anies ;) hmm kalau korang kenal manusia di atas tuu tolong pesan dekat dia jangan kejam sangat :) aku dah penat jadi mangsa pendek dia :3 walaupun dalam kelas tu ada yg lagi pendek tapi dia tetap panggil aku pendek . Agak pelik :/ haha dah takde ayat nk bahan pendek pun jadi lah -..- ehh back to the topic pesan dekat dia jangan selalu buli aku tau tau tauu ^^v hehe sayang koraangg . Nah hadiah :* Aizaaatt ! nanti berbuka belanja aku tauu haha kau comel lah wehh ;p *puiihhh hahaha ehem lupa nak story dia nie pernah mengandung 3 bulan tapi dah di gugurkan sebab pasangan dia sudah bertukar HAHAHAHAHAHAHA ayat kejam siaall >.< ok nevermind anggap mcam aku tak tulis benda tuu ok hahaha . Get to goo dah mengantuk -.- lain hari kalau ada cerita menarik pasal budak bajet handsome di atas tuu akan aku update disini haha . Byee readers ;) nights :* assalamualaikum

Saturday, 14 July 2012



Hai readers sekalian ^^v hehe rindu nak update blogs . Setelah sekian lama memendam rindu akhirnya dapat jugak update ;p hekhek you want to know how my life now? jeng jeng jeng lalalala hahaha hidup ku penuh dengan senyuman walaupun hati tengah sedih :) kenapa tengah sedih? hmm sedih sebab ditinggalkan sahabat . My besties before Norhayati binti Zulmar and now she my ex besties . Siapa tak sedih kan kalau dah berkawan rapat selama 5 tahun tetiba jadi renggang disebabkan seseorg . Okay malas nk cerita pasal tuu sebab nanti aku nangis :') satu je yang aku nk pesan dekat dia hmm kalau siapa siapa kenal dia tolong bagitahu dia yang aku sayang dia sangat sangat ;) aku dah anggap dia macam kakak aku sendiri dan aku tak pernah anggap dia sebagai musuh okay thats all and lastly thanks for everything . Nak tukar topik pasal hmmmm nak cerita pasal abang aku lahh ^^v abang aku tak banyak pun ada dua org jee tapi abang angkat jelah haha abang aku ada dua tapi yg sorg tu takboleh pakai :3 perangai macam setan yang sorg nie jee okay dengan aku and faham aku lah sangat hahaha aku panggil dia Abang Pendek nak tahu kenapa aku panggil dia Abang Pendek ? hekhek sebab dia pendek lah ;p k aku tipuu haha dia tinggi dari aku tapi aku taknak mengalah dengan dia so dia yang jadi pendek hahaha kejamkan aku? lol -.- hmm dia seorg yg caring , yg sweet , yg cepat touching -,- yg cepat marah , yg gila suka buat org sakit hati + ketawa + nak tumbuk je muka dia and seorg yg menjengkelkan sometime ;p Aku buat fake relay dengan dia dekat fb ^^v dah sebulan lebih dah relationship tuu aku tak kesah pun sampai bila relationship tuu nk kekal hahaha kalau org menggatal dengan aku ayat aku senang jee ' taknampak ke saya dah ada relay , takkan still nk menggatal -.-' hahaha amacam? cun tak? dah malas nk layan org yg menggatal dekat fb . My Abang Pendek name is Razin Mifzal Bin Rahmat dan berumur 17 tahun . Status dia saya tidak tahu sama ada dia single atau sudah berpunya haha act aku tak ambil tahu pun pasal status dia ;p kalau dia single mai lahh ramai ramai ngorat dia ^^v but dont you ever dare call him Abang Pendek like i call him okay . Take a note :* hahaha aku nie kejam sikit kadang kadang ;p kadang kadang jelahh . Isnin nie my birthday hmm taktahu lah apa yg bakal terjadi -,- agak takut sedikit ;p bytheway Iloveyou like A fucking song Abang Pendek hahaha <3

Saturday, 28 April 2012

Dalam Hidup kena lah Jadi Kejam sikit ;)


Haii , assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada readers sekalian hahahaha dah macam dekat perhimpunan sekolah jee :3 lamoo den tak update blogs nie rasa rinduu pulak <3 takde cerita menarik pun dekat den bulan nie tapi cerita yang menggembirakan confirmlah ada . Malam tadi den pergi dinner dengan family belah mak den , mmg best tapi sayangnya ayah den tak dapat ikut sebab kena kerja . Den pergi dinner dekat Bagan Lalang , jauhh benorr nak p dinner nyee . Sampai jalan jam , sesat jalan pulak tuu :3 sampai sana pulak tempat dah penuh lahaii terpaksa menunggu tempat kosong . Tapi nasib baik ada sepupu den yang rajin merepek , buat lawak hehe takdelahh bosan sangat . Lupa nak bawak camera semalam jadi tak dapat lah den bergambar :( sodehh sikit . Sebelum pergi Bagan Lalang tuu den duduk rumah dengan Iman <3 duk rumah takde buat apa . Den dengan Iman pun bergambar dalam bilik hahaha omeyy jee ;p walaupun takde mood sebab Si Dia tak text den tengahari tu tapi den masih mampu tersenyum melihat orang disekeliling . ehem ehem ehem haritu kann ada orang cakap mata den macam mata Heliza AF tuu :3 haha apapuntakboleh . K whatever eden sebenarnya nak cerita pasal capital H bukan itu semua ;p capital H ? siapa kah H itu hahaha H itu bukan Hafiz tapi Hisham ;) Muhammad Nur Hisham Bin Sabri dia adalah ex yang paling kejam dalam hidup den . Kejam kejam pun den sayang dia jugak :3 duluu den sayang dia sangat-2 tapi sekarang sayang sikit lahh ;p susah nak lupakan dia :( dia tinggal dekat Pantai Dalam , den pulak tinggal dekat Kota Damansara . Jadi cam susah sikit nak couple dengan orang jauh jauh nie ;3 hahaha actually bukan tempat tinggal yang menyebabkan kiteorg berpisah . Kami putus sebab dia nak gurau sangat last-2 jadi betul betul . Nak tahu apa benda gurauan dia tuu ? meh den cerita hehe 
. Kami tengah texting masa nie ^^v

me : Heii , kenapa tak text ? :3
him : Kredit dah low lahh . ma tolong topapkan pa boleh tak ?
me : eii , pa nie mmg lahh . hmm , kejap ehh .

5 minutes ago xD

me : Dah dpat topap ?
him : Hi , Please call me back .

Terus call tanpa tanya apa-2 hahaha =..=

me : Mana kredit ? tadi saya dah topap kan awak kan ? bebal sangat kenapa ? takkan hantu ambik kredit awak ? 
him : tak dapat kredit pun . 
me : takpayah nak tipu lahh kan =,=
him : betul lah pa tak tipu pun .
me : lantak kau .

END CALL <3

beberapa jam kemudian .

him : Awak , kita putus .
me : Kau dah kenapa ?
him : aku sayang kan kau sangat-2 tapi aku terpaksa putus dengan kau .
me : k kita putus . byee 
him : kalau kau sayang aku , kita jumpa dekat Mid .
me : Kejadah pebendanya nak jumpa kau ? dah malas aku layan kau . nak putus sangat , Go diee !
him : saya gurau jelahh .
me : takpayah nak gurau sangatlah . Aku tahu kau tak sayang aku . 

TERUS OFF PHONE ^^v

Keesokkan harininya On phone hahaha penuh call + text dari dia :* nak memain sangat kan ? haha kan aku dah teruskan permainan kau ;p PADAN MUKA =..= 
Dah berbulan-bulan tak contact dengan dia sampai den dapat pengganti baru dalam hidup den tapi den tak mampu nak sayang dia macam mana den sayang dekat Hisham tuu ;3 lepas break dengan Hisham den couple dengan Sharuzzaman <3 dia sekolah dekat perak tapi setiap kali cuti sekolah dia datang sini jumpa den haha . Time couple dengan dia si Hisham contact den balik . Dia hantar ' Nurul , jom couple balik . Saya sayangkan awak lagi ' hehehe masatu den takdak kredit nak reply . Den pun ambik fon Mak den , den reply ' Sory Hisham , tapi saya dah ada orang lain ' . Petang tu den naik motor pegi kedai topap ~.~ lepas topap dia text lagi ' Tapi saya sayang awak ' . eden reply ' awak sayanglahh macam mana pun tapi saya dah ada orang lain . kbyee ' hahahaha dia reply text den tapi den langsung tak layan <3

Sebulan couple dengan Sharuzzaman , den mintak cerai sebab den dengar cerita yang dia ada gf dekat ..... ado ahh ahahha ;p dia kata ' itu semua tipu , sumpah saya takde awek lain ' hohoho den pujuk dia supaya lepaskan den akhirnya dia lepaskan den tanpa kerelaan ;p lepas putus pun dia still mintak couple balik tapi sory to sayy sayang <3 hehehe dah berbulan-bulan hidup membujang akhir den couple balik dengan Sharuzzaman . Entah macammane tah den terima dia balik tapi couple sekejap jee :D and until now den membujang <3 haha tapi ada someone yang dah curi hati den nama dia Muhammad Hafiz Bin Redza <3 tapi den dengan dia tak mungkin couple sebab hmmmmmm ado ahh hikhik den pun tktahu sebab apa :3 and until now jugak Hisham contact den . Tapi den tak layan ^^v kejam sungguh den kann ? hahaha dah tahu dahh ;p ohh ok tak lupa jugak dekat Izam . hehe sory sayangg , aku dah taklayan kau macam dulu lagi sebab aku taknak kau putus dengan gf kau kerana aku and aku pun dah tak menaruh harapan apa-2 dekat kauu . Ehh siapa Izam ? haha Izam pun ex den jugak <3 dah macam playgirl je den niee . Ramai sangat ex nyee :3 haha sengal tak habis ;p Dear ex and My admire , im so sorry i cant accept you to be my bf cause my heart have taken by someone hehehe Iloveyou Dear Crush xD

TERIMA KASIH SEBAB MEMBACA KARANGAN KITA INI HAHAHA <3 

Thursday, 15 March 2012

just for you :')

hai korang hehe lama feeza tak update blogs , harini tetibe je rase cam nk update hmm feeza nk cerita pasal faris . faris , faris do you know who faris? haha faris is my boyfie now , my fucker boyfriend =.= sakit hati k couple dgan dia . first day , second day , third day okayy je lamalama mcam haram :3 nk tahu mcammne rasa haram? trylahh couple dgan dia , hmm aku dah agak dah semua ni akan berlaku sebab aku baru jumpa dia sekali je then dia mintak couple =.= puas aku fikir nk terima ke tknak . last2 aku terima jugak sbb lalala entahlah haha lol =,= k aku senang sayang org and i admit i love faris haha sikit ahh aku lagi bnyak love dekat budak lanciaouu aku tu ;p haha lanciaouu? dah nk masuk 3 tahun kenal dia tapi tkde pun keadaan aku dgan dia sweet haha mesti nk gaduh :') k aku rinduu dia sangat sangat . haha dahh stop story pasal dia =.= ni pasal faris bukan dia . senang cerita aku dengan faris is over =,= tak payah nk sayang dia bagai , apa bagai . aku sayang dia as a friend je k langsung tklebih :3 k for you faris , i hope you tak layan gf you yg seterusnya mcam you layan i :) thanks for make me happy even like a flash but im happy with you <3 and thanks for everything . iloveandiwillmissyou babe xD 

Sunday, 4 March 2012

i'm bad yeah i know it ^^v

hai hey hoy assalamualaikum harini kita nak cerita pasal perangai jahat kita +.+  haha first pasal ex kita nama dia IZAM , orang kata dia hensem . bagi kita tkdelah hensem mane hahaha aku mmg selalu jahat dgan dia , depan depan pun boleh kutuk hehe sweetkan kami =.= hari jumaat haritu dia mintak couple , puas aku fikir nk terima ke tknak sbb aku mlas nk couple dgan dia lagi . dia mmg baik , setia , jaga pergaulan dia dengan perempuan klau dia ade awek ahh haha klau tkde awek pun mcam dia nk layan perempuan sangat :3 bajet hensem mmg mcamtu haha lol kesian dia selalu kene bahan dngan aku ^^v aku accept lamaran dia tu ecehhh hahaha . lepas kiteorg couple dia pegi mati manetah seharian tak text aku . then aku pun text dia mintak putus haha dia sedih bnyak aku happy sikit , happy sbb aku dah tkde pape dgan dia , happy SIKIT sbb dia layan aku mcam nk tknak =,= balik sekolah ambik fon terus call dia then kiteorg bincang leklok . alhamdulillah semuanye okayy haha peace yaww jngan jeles ;p korang nak dia? ambiklahh kita jeles sikit je nanti kalau awak couple dgan dia aumm haha . second pasal budak form 2 nama dia FARIS auww dia comel k >.< haha korang jeles kalau aku ckap dia comel . lantakkaulahh =,= aku minat dekat dia even aku tua setahun dari dia haha ehh ehh orang kata cinta itu buta en? so cinta tak tngok umur , cantik buruk , baik jahat seseorg k . anda patut bangga sebab tahu apa itu cinta cehh ayat aku hahaha . see my relationship , aku dah dapat dia k haha lol aku pun tak tahu relationship tu fake or true , anda boleh tanya dekat tuan punya nama faris tu k . jngan tnye aku sbb aku tktahu , dia IM ckap blablabla ade ahh cerita kiteorg pfft rahsia kami berdua haha then dia hantar relationship aku accept haha so easy rite? anda pun boleh buat try it ianya sngat mudah hahaha tak matured ahh couple dgan budak bawah umur =,= lol budak atas umur korang mcam matured je an? kesian korang haha bytheway kita sebagai kakak/abang or atas umur daripada diaorg kene lahh ajar budak bawah umur supaya jadi matang jngan jadi sombong k haha . aku tktahu nk merepek kerepek ape dahh . kbyee assalamualaikum .

Friday, 24 February 2012

don't make me fall in love again :')

Hai , heyy , yoo , assalamualaikum , selamat sejahtera . apa khabar? sihat? harini kita nak cerita pasal ex kita :') awak tahu apa itu ex? ex boyfie , ex husband , ex friend , ex whatever means bekas atau lebih tepat org yg bersama dgan kita dahulu tapi sekarang dah tinggalkan kita :') susahkan nak lupakan bekas boyfie kita? bagi awak semua susah tak? bagi aku susah wehh sbb kita pernah gembira dgan dia , pernah sedih dgan dia . apa yg kita buat dgan boyfie kita mmg susah nak lupakan rite? haha itu jugaklahh yg sedang dirasai oleh aku . melupakan seseorg bukan senang , ia mngambil masa panjang . tapi klau menyukai seseorg sesaat pun boleh :) haha pelikkan? korg nak tahu tak , masa aku cuba lupakan dia , dia datang cari aku and berbaik dgan aku . aku dngar bnyak cerita psal dia dari mmbe aku sbb tu aku nk lupakan dia . mlam tadi dia call pkul 8.35 mlam tadi maybe . hm aku tak angkat sbb fon silent and fon ada dlam bilik . pkul 10 lebihh mcamtu aku send ' hi , please call me back ' haha fon dah miskin so itu jelahh yg mampu ;p then dia call .

him : hello , kenapa suruh call?
me : kau yg call tadi =,= kau tanya aku knape :3
him : ohh , saje je call . kau tkde kredit ke?
 me : ada klau kau topapkan aku .
him : mcamtu pulak ye? hm , kau tidur awal ke mlam ni? 
aku baru nk text dgan kau tapi kau tkde kredit lahh pulak .
me : aku tak dpat nk jangka lahh aku tidur pkul brape :3 
him : ohh hm , tkpelah ehh aku ada costumer lahh . nnti aku call balik kbye .
me : hm , kbyee .

haha , dia ada costumer? ehh keje ke? ;p hahaha lol =,= dia mmg keje pun , keje sambil sekolah .
kesian dia ann? pagi sekolah , mlam keje =.= ayat dia ' abg nak kawin , so nak tolong abg cari duit ' =,= abg yg nak kawin ke kau yg nak kawin? abg nak kawin kau pulak yg susah payah :3 err , then pkul 2 pagi mcam tu dia call tapi aku tak angkat sbb aku tngah dibuai mimpi masa tu haha kesian kau takdpat dngar suara aku yg comel ni =..=  k udahh udahh cerita psal dia dah tamat . and this picture ada tulis BUDAK KECIK COMEL en? haha , omeyy ke :3 nama tu mmbe itee yg buat nama dia MALYANA . btw thanks yana sbb buatkan nama tu . sayangg kauu :*




Sunday, 19 February 2012

everything was change :')



imissyoumorefriend :')



haii korang :) best tak gaduh dgan kawan baik? mmg takbest kan? sedihh , menyakitkan hati , salahkan diri sendri , semua ada kann? mcam tu lahh aku rasa sekarang :') kehilangan kawan buat kali ke-2 . sedihh k sedihh :( tapi ape yg aku mampu buat hanyalahh bersabar , maybe dia tak anggap aku sebagai kawan baik tapi aku yang anggap dia sebagai kawan baik . kiteorg gaduh pasal bende kecik je , tapi dia nak perbesarkan . life must go on rite? :) biarlahh dia nak buat ape , aku nk halang pun takboleh . aku akan cuba biasakan diri aku tanpa dia :') aku lebih pentingkan kawan dari bf . its true k ;p haha kekadang je aku jadi selfish nih ^^v hahaha :3 aku tngah happy + sedih nih +.+ happy sebab sotong dh minta maaf sbb salah faham dgan aku , akhirnya berbaik jugak aku dngan dia :') sedihh sebab syahanim still marah and benci aku maybe . biar jelahh dia kan , maybe dia happy dengan hidup dia sekarang . aku takkan pernah benci dia sbb aku sayangg dia :*

Im happy with my cousin ;)


hai korang , sihat? buat ape? =,= aku tengah sedih nih :( tapi aku kene sabar hadapi segala masalah . k stop story about that :3 now nk story pasal cousin comel aku ^^v dia comel k , nama dia WAN JEMILIANA omeyy kan nme dia ? haha aku tahu omeyy ;) dia ni pelik sikit :3 nampak je baik , pakai tudung tapi kalau korg kenal dia , mmg dia kelakar =,= aku colour rambut , dia pun nak . aku colour kuku , dia pun nk colour kuku . haha , dia mmg sporting dengan aku , dengan aku je k and dgan mmbe mmbe sekolah dia lahh =.= dia pendiam , pemarah , haha now aku tak rapat dgan dia sngat sbb dia masuk sekolah vokasional dekat KL asrama k sedihh bnyak sbb takjumpa dia dh lamaa :') . k aku tktahu nk update ape lagi :3 otak tngah serabut . see that picture sory tknmpk sngat . so ,  thats my crazy cousin . iloveyouyana <3

Wednesday, 15 February 2012

nothing to sayy :3




hai korg :'( harini kita sedih sebab fon kita tkde , and si dia pulak sibok duk rapat dengan aku =.= semakk er dia tu . serius aku tngah blurr :3 setiap kali balik sekolah comfirm dia ade tepi aku , kekadang balik dgan dia okayy , kekadang menyakitkan hati =,= perangai dia mcam setan sikit . jumpa aku je tnye pasal fon , fon , fon and fon . weh , senang cerita baik kau bagi aku fon kau =,= palingg aku benci setiap kali org yg aku knal nmpak aku dgan SI DIA mesti ckap ' untunglahh ' beb ape yg untung wehh? rugi adalahhh sbb ilmu tkmasuk nnti klau asyik fikirkan dia jeh . cehhhh , ayat aku hahaha ceramah untuk diri sendiri . handphone kene rampas bolehh aku watlek kan? haha padahal aku tngah tahan bosan tnpa fon wehh :'( kesiaann aku . padan muka aku kann? spe suruh bawak fon pegi sekolah =..= imissmyphonee .

Monday, 13 February 2012

valentine's day ;)

hai hai hai assalamualaikum , hari ini anda bersama saya BUDAK KECIK YANG COMEL ^^v ohh saya perasan? haha lantak saya lahh , saya tkkesah ape-2 pun ;p hehehe harini saya nak cerita pasal VALENTINE'S DAY <3 semalam kita tngok cerita psal valentine's day , ohmyy serius sweet . first cerita dia mcam ni , lelaki dgan perempuan tu tk kenal antara satu sama lain pun then diaorg accident . lelaki dgan perempuan tu koma , dlam koma tu diaorg berjumpa , diaorg berkenalan , diaorg mengenali hati budi masing masing . lepas dari koma tu , lelaki tu cari perempuan tu and perempuan tu cari laki tu . then , dekat taman permainan diaorg berjumpa , masing masing tak percaya yg diaorg boleh jumpa haha aku paling suka time diaorg kiss mouth to mouth ohmyy dekat taman permainan pulakk haha smua org tngok tapi diaorg aggap mcam tkde org je dekat sekeliling , lepas kiss lelaki tu bagi bunga dekat perempuan tu and ending diaorg happy untuk selamanya ^^v haha budak kecik pun suka tngok cerita cinta :3 haha tapi serius aku suka tngok cerita pasal couple , omeyy je diaorg ;) andaikan aku dapat bf sesweet mcam tu , kan bestt >.< cehh gedik ohh hahaha happy valentine's day for non muslim :*

Sunday, 12 February 2012

bestriend >3

hai korang ^^v kali ni saya nak cerita pasal kawan . kawan baik ;) korang ada kawan baik tak? mestilah ada kan? hahahaha :3 tahun lepas aku dengan kawan-kawan aku rapat sangat tapi tkdelah sampai sangatt just rapat jelah =.= dekat sekolah macam-macam kitaorg buat , melepak samasama , ponteng samasama , belajar samasama haha belajar tu aku taktahu lah penah samasama ke tak ;p kene marah dengan cikgu samasama , senang cerita klau boleh semua bende kitaorg nk buat samasama kecuali mandi , kencing , berak :3 kitaorg tkde ahh bodoh sangat nk buat bende tu samasama . but now , sorg dah pindah , sorg dah jadi budak hot so mybe dia rasa dia tk level dgan kitaorg , and yang lain pun mcam tkrapat je . sedih je bile aku ingat semua bende tu balik :') btw , imissyousomuchgirls :*

takde keje :3

hai korang ;) harini kita buat keje gila . korang nk tahu tk ape keje gila tu? hahahaha aku buat keje camni , aku amik gunting rambut , aku gunting rambut depan aku . sbb rambut depan aku dh panjang sngattttt :3 haha nak tahu tk mcammne boleh terlintas dekat dalam otak aku psal gunting rambut nih? ^^v sepupu kita pandai gunting rambut dia sendiri , dia gunting rambut sendiri mmg cantik sbb tu kita try haha dah gunting tu rse mcam tklawaa jeh =,= aku rasa lah kan , aku ni mmg tkde bakat pun dlam cut cut hair nih . tapi tkpelahh dh terlanjur nk buat mcammne , pasrah jelahh . nnti lame-2 panjang balik rambut ni boleh guntig dekat salon kasi lawa balik hahaha . tngoklahh gmba tu , hasil kerja gila aku harini ^^v

Saturday, 11 February 2012

let me go :')

hai korang :') nak tanye sikit . salah ke klau kita rindu ex kita? tak salah kan? yes i know yg dia dh berpunye , tapi salah ke klau rindu sebagai kawan? :') awak , awak , awak nak tahu tak? ramai yg suruh saya lupakan awak sbb awk dah ada yang lain . tapi mcammne saya nk lupakan awk , klau awk asyik ada dekat depan saya je :3 dan awak asyik contact saya jeh . awak pun tak suruh saya lupakan awak , jadi kenapa diaorg suruh saya lupakan awak? diaorg kata diaorg nk nasihatkan saya je , and diaorg kata biarlah awk bahagia dengan gf awk sekarang ;) saya ingat lagi , dulu awk pernah break dengan gf lama awk sbb saya , omeyy je dulu kan? masa kita couple kita selalu gaduh , saya selalu menangis bila ingat semua tu duluu . mase couple gaduh , bila break okayy je kan? haha bak kata awk ' couple lahh bnyak mne pun last-2 nnti kita couple jugak ' . mungkin awk lupa dgan kata-2 awk , dan kenangan kita . tapi saya takkan lupakan semua tu mcamtu je , sbb sampai sekarang saya masik sayangkan awk . tapi saya kene terima hakikat yang awk bukan untuk saya :') saya kene teruskan hidup saya tanpa awak sayang :* pleasee let me go , goodbye my sweetheart <3

Friday, 10 February 2012

hai korang ;) aku tngah hepy nih ^^v hahaha pagi tadi dia call aku . bahagia nye hidup ;p serius aku hepy , aku ingat an dia dah lupakan aku =,= bertambah-tambah sayang aku dekat dia . hahahaha perempuan mmg cmni en? klau org yg kita suka contact kita rasa mcam nk melompat-lompat nk menjerit haha semua ada ;) iloveyoulahh gedik . aku takkan lupakan kau ;* sincere by me BUDAK KECIK YANG COMEL hahaha .