Thanks for reading my blogger and I'm really appreciate that :))

Sunday, 19 February 2012

Im happy with my cousin ;)


hai korang , sihat? buat ape? =,= aku tengah sedih nih :( tapi aku kene sabar hadapi segala masalah . k stop story about that :3 now nk story pasal cousin comel aku ^^v dia comel k , nama dia WAN JEMILIANA omeyy kan nme dia ? haha aku tahu omeyy ;) dia ni pelik sikit :3 nampak je baik , pakai tudung tapi kalau korg kenal dia , mmg dia kelakar =,= aku colour rambut , dia pun nak . aku colour kuku , dia pun nk colour kuku . haha , dia mmg sporting dengan aku , dengan aku je k and dgan mmbe mmbe sekolah dia lahh =.= dia pendiam , pemarah , haha now aku tak rapat dgan dia sngat sbb dia masuk sekolah vokasional dekat KL asrama k sedihh bnyak sbb takjumpa dia dh lamaa :') . k aku tktahu nk update ape lagi :3 otak tngah serabut . see that picture sory tknmpk sngat . so ,  thats my crazy cousin . iloveyouyana <3

No comments:

Post a Comment