Thanks for reading my blogger and I'm really appreciate that :))

Thursday, 15 March 2012

just for you :')

hai korang hehe lama feeza tak update blogs , harini tetibe je rase cam nk update hmm feeza nk cerita pasal faris . faris , faris do you know who faris? haha faris is my boyfie now , my fucker boyfriend =.= sakit hati k couple dgan dia . first day , second day , third day okayy je lamalama mcam haram :3 nk tahu mcammne rasa haram? trylahh couple dgan dia , hmm aku dah agak dah semua ni akan berlaku sebab aku baru jumpa dia sekali je then dia mintak couple =.= puas aku fikir nk terima ke tknak . last2 aku terima jugak sbb lalala entahlah haha lol =,= k aku senang sayang org and i admit i love faris haha sikit ahh aku lagi bnyak love dekat budak lanciaouu aku tu ;p haha lanciaouu? dah nk masuk 3 tahun kenal dia tapi tkde pun keadaan aku dgan dia sweet haha mesti nk gaduh :') k aku rinduu dia sangat sangat . haha dahh stop story pasal dia =.= ni pasal faris bukan dia . senang cerita aku dengan faris is over =,= tak payah nk sayang dia bagai , apa bagai . aku sayang dia as a friend je k langsung tklebih :3 k for you faris , i hope you tak layan gf you yg seterusnya mcam you layan i :) thanks for make me happy even like a flash but im happy with you <3 and thanks for everything . iloveandiwillmissyou babe xD 

Sunday, 4 March 2012

i'm bad yeah i know it ^^v

hai hey hoy assalamualaikum harini kita nak cerita pasal perangai jahat kita +.+  haha first pasal ex kita nama dia IZAM , orang kata dia hensem . bagi kita tkdelah hensem mane hahaha aku mmg selalu jahat dgan dia , depan depan pun boleh kutuk hehe sweetkan kami =.= hari jumaat haritu dia mintak couple , puas aku fikir nk terima ke tknak sbb aku mlas nk couple dgan dia lagi . dia mmg baik , setia , jaga pergaulan dia dengan perempuan klau dia ade awek ahh haha klau tkde awek pun mcam dia nk layan perempuan sangat :3 bajet hensem mmg mcamtu haha lol kesian dia selalu kene bahan dngan aku ^^v aku accept lamaran dia tu ecehhh hahaha . lepas kiteorg couple dia pegi mati manetah seharian tak text aku . then aku pun text dia mintak putus haha dia sedih bnyak aku happy sikit , happy sbb aku dah tkde pape dgan dia , happy SIKIT sbb dia layan aku mcam nk tknak =,= balik sekolah ambik fon terus call dia then kiteorg bincang leklok . alhamdulillah semuanye okayy haha peace yaww jngan jeles ;p korang nak dia? ambiklahh kita jeles sikit je nanti kalau awak couple dgan dia aumm haha . second pasal budak form 2 nama dia FARIS auww dia comel k >.< haha korang jeles kalau aku ckap dia comel . lantakkaulahh =,= aku minat dekat dia even aku tua setahun dari dia haha ehh ehh orang kata cinta itu buta en? so cinta tak tngok umur , cantik buruk , baik jahat seseorg k . anda patut bangga sebab tahu apa itu cinta cehh ayat aku hahaha . see my relationship , aku dah dapat dia k haha lol aku pun tak tahu relationship tu fake or true , anda boleh tanya dekat tuan punya nama faris tu k . jngan tnye aku sbb aku tktahu , dia IM ckap blablabla ade ahh cerita kiteorg pfft rahsia kami berdua haha then dia hantar relationship aku accept haha so easy rite? anda pun boleh buat try it ianya sngat mudah hahaha tak matured ahh couple dgan budak bawah umur =,= lol budak atas umur korang mcam matured je an? kesian korang haha bytheway kita sebagai kakak/abang or atas umur daripada diaorg kene lahh ajar budak bawah umur supaya jadi matang jngan jadi sombong k haha . aku tktahu nk merepek kerepek ape dahh . kbyee assalamualaikum .