Thanks for reading my blogger and I'm really appreciate that :))

Monday, 23 July 2012

Aizat Mohsen Bin Muhammad Zaim ^^y




Hai assalamualaikum ;) harini saya nak cerita pasal Aizat ok bukan pasal Izam or siapa siapa ;D yang lain semua dah boleh pegi hmm faham faham jelah . Terus tkde mood bila taip nama Izam -..- ok dah malas nk cerita pasal dia , dia tu dah boleh pergi jalan now focus dekat Aizat hahaha siapa Aizat? Crush ke? Bf ke? siapakah? hahahaha lol dia bukan siapa siapa aku tapi dia kawan lelaki yang paling rapat dengan aku maybe :) hehe aku suka cerita masalah aku dekat dia hmm aku pun tktahu kenapa aku suka cerita dengan dia . Dia nie kalau jumpa aku mmg kejam :3 selalu tak puas hati dengan aku hahaha tapi bila dalam facebook alahaaii baiknya dia , sweet nya dia -.- tapi mohon jangan tergoda dengan dia sebab dia manusia yg sangat lah kejam hahaha dia tak comel tak handsome tapi bajet handsome lalalala dia pelajar baru dekat sekolah aku . Dia masuk sekolah tu akhir tahun 2011 :) sangat untung apabila dia masuk kelas aku haha mula mula masuk dia nie alahaaii pendiam jee , baik jee aku rasa cam nak ngorat pun ada tapi bila dah masuk 2012 whooaaa ! sangat terkejut bila tahu perangai sebenar dia terus tak jadi nak ngorat hahaha tanduk dia dah keluar ;p Lately nie dia ramai peminat hahaha kembang bontot Aizat ! untung kau wehh ;p hmmm harini aku tunggu si Aizat keding nie online tak online online pun eii lancau lah kau ! time aku tengah sedih cenni kau tak online pulak :3 Ehh nampak gambar di atas? itulah Aizat keding babun bangang hahahaha muka bajet handsome kan? Ada ciri ciri Imam Muda tak? haha bagi aku sikit pun takde ;p Aizat ! aizat ! gambar kau yg nie handsome ahh sebab tu aku curi haha sorry kalau selama nie aku selalu buli kauu ^^v hehe kau pun selalu buli aku jugakkan kan :3 so kira adil lah hahaha bulan puasa pun kami takkan berhenti gaduh xD bulan puasa mana boleh lembik lembik -.- nanti senang lapar haha kalau pergi sekolah sangat lah tak bosan kalau ada babun di atas tu dengan anies ;) hmm kalau korang kenal manusia di atas tuu tolong pesan dekat dia jangan kejam sangat :) aku dah penat jadi mangsa pendek dia :3 walaupun dalam kelas tu ada yg lagi pendek tapi dia tetap panggil aku pendek . Agak pelik :/ haha dah takde ayat nk bahan pendek pun jadi lah -..- ehh back to the topic pesan dekat dia jangan selalu buli aku tau tau tauu ^^v hehe sayang koraangg . Nah hadiah :* Aizaaatt ! nanti berbuka belanja aku tauu haha kau comel lah wehh ;p *puiihhh hahaha ehem lupa nak story dia nie pernah mengandung 3 bulan tapi dah di gugurkan sebab pasangan dia sudah bertukar HAHAHAHAHAHAHA ayat kejam siaall >.< ok nevermind anggap mcam aku tak tulis benda tuu ok hahaha . Get to goo dah mengantuk -.- lain hari kalau ada cerita menarik pasal budak bajet handsome di atas tuu akan aku update disini haha . Byee readers ;) nights :* assalamualaikum

Saturday, 14 July 2012



Hai readers sekalian ^^v hehe rindu nak update blogs . Setelah sekian lama memendam rindu akhirnya dapat jugak update ;p hekhek you want to know how my life now? jeng jeng jeng lalalala hahaha hidup ku penuh dengan senyuman walaupun hati tengah sedih :) kenapa tengah sedih? hmm sedih sebab ditinggalkan sahabat . My besties before Norhayati binti Zulmar and now she my ex besties . Siapa tak sedih kan kalau dah berkawan rapat selama 5 tahun tetiba jadi renggang disebabkan seseorg . Okay malas nk cerita pasal tuu sebab nanti aku nangis :') satu je yang aku nk pesan dekat dia hmm kalau siapa siapa kenal dia tolong bagitahu dia yang aku sayang dia sangat sangat ;) aku dah anggap dia macam kakak aku sendiri dan aku tak pernah anggap dia sebagai musuh okay thats all and lastly thanks for everything . Nak tukar topik pasal hmmmm nak cerita pasal abang aku lahh ^^v abang aku tak banyak pun ada dua org jee tapi abang angkat jelah haha abang aku ada dua tapi yg sorg tu takboleh pakai :3 perangai macam setan yang sorg nie jee okay dengan aku and faham aku lah sangat hahaha aku panggil dia Abang Pendek nak tahu kenapa aku panggil dia Abang Pendek ? hekhek sebab dia pendek lah ;p k aku tipuu haha dia tinggi dari aku tapi aku taknak mengalah dengan dia so dia yang jadi pendek hahaha kejamkan aku? lol -.- hmm dia seorg yg caring , yg sweet , yg cepat touching -,- yg cepat marah , yg gila suka buat org sakit hati + ketawa + nak tumbuk je muka dia and seorg yg menjengkelkan sometime ;p Aku buat fake relay dengan dia dekat fb ^^v dah sebulan lebih dah relationship tuu aku tak kesah pun sampai bila relationship tuu nk kekal hahaha kalau org menggatal dengan aku ayat aku senang jee ' taknampak ke saya dah ada relay , takkan still nk menggatal -.-' hahaha amacam? cun tak? dah malas nk layan org yg menggatal dekat fb . My Abang Pendek name is Razin Mifzal Bin Rahmat dan berumur 17 tahun . Status dia saya tidak tahu sama ada dia single atau sudah berpunya haha act aku tak ambil tahu pun pasal status dia ;p kalau dia single mai lahh ramai ramai ngorat dia ^^v but dont you ever dare call him Abang Pendek like i call him okay . Take a note :* hahaha aku nie kejam sikit kadang kadang ;p kadang kadang jelahh . Isnin nie my birthday hmm taktahu lah apa yg bakal terjadi -,- agak takut sedikit ;p bytheway Iloveyou like A fucking song Abang Pendek hahaha <3