Thanks for reading my blogger and I'm really appreciate that :))

Monday, 23 July 2012

Aizat Mohsen Bin Muhammad Zaim ^^y




Hai assalamualaikum ;) harini saya nak cerita pasal Aizat ok bukan pasal Izam or siapa siapa ;D yang lain semua dah boleh pegi hmm faham faham jelah . Terus tkde mood bila taip nama Izam -..- ok dah malas nk cerita pasal dia , dia tu dah boleh pergi jalan now focus dekat Aizat hahaha siapa Aizat? Crush ke? Bf ke? siapakah? hahahaha lol dia bukan siapa siapa aku tapi dia kawan lelaki yang paling rapat dengan aku maybe :) hehe aku suka cerita masalah aku dekat dia hmm aku pun tktahu kenapa aku suka cerita dengan dia . Dia nie kalau jumpa aku mmg kejam :3 selalu tak puas hati dengan aku hahaha tapi bila dalam facebook alahaaii baiknya dia , sweet nya dia -.- tapi mohon jangan tergoda dengan dia sebab dia manusia yg sangat lah kejam hahaha dia tak comel tak handsome tapi bajet handsome lalalala dia pelajar baru dekat sekolah aku . Dia masuk sekolah tu akhir tahun 2011 :) sangat untung apabila dia masuk kelas aku haha mula mula masuk dia nie alahaaii pendiam jee , baik jee aku rasa cam nak ngorat pun ada tapi bila dah masuk 2012 whooaaa ! sangat terkejut bila tahu perangai sebenar dia terus tak jadi nak ngorat hahaha tanduk dia dah keluar ;p Lately nie dia ramai peminat hahaha kembang bontot Aizat ! untung kau wehh ;p hmmm harini aku tunggu si Aizat keding nie online tak online online pun eii lancau lah kau ! time aku tengah sedih cenni kau tak online pulak :3 Ehh nampak gambar di atas? itulah Aizat keding babun bangang hahahaha muka bajet handsome kan? Ada ciri ciri Imam Muda tak? haha bagi aku sikit pun takde ;p Aizat ! aizat ! gambar kau yg nie handsome ahh sebab tu aku curi haha sorry kalau selama nie aku selalu buli kauu ^^v hehe kau pun selalu buli aku jugakkan kan :3 so kira adil lah hahaha bulan puasa pun kami takkan berhenti gaduh xD bulan puasa mana boleh lembik lembik -.- nanti senang lapar haha kalau pergi sekolah sangat lah tak bosan kalau ada babun di atas tu dengan anies ;) hmm kalau korang kenal manusia di atas tuu tolong pesan dekat dia jangan kejam sangat :) aku dah penat jadi mangsa pendek dia :3 walaupun dalam kelas tu ada yg lagi pendek tapi dia tetap panggil aku pendek . Agak pelik :/ haha dah takde ayat nk bahan pendek pun jadi lah -..- ehh back to the topic pesan dekat dia jangan selalu buli aku tau tau tauu ^^v hehe sayang koraangg . Nah hadiah :* Aizaaatt ! nanti berbuka belanja aku tauu haha kau comel lah wehh ;p *puiihhh hahaha ehem lupa nak story dia nie pernah mengandung 3 bulan tapi dah di gugurkan sebab pasangan dia sudah bertukar HAHAHAHAHAHAHA ayat kejam siaall >.< ok nevermind anggap mcam aku tak tulis benda tuu ok hahaha . Get to goo dah mengantuk -.- lain hari kalau ada cerita menarik pasal budak bajet handsome di atas tuu akan aku update disini haha . Byee readers ;) nights :* assalamualaikum

No comments:

Post a Comment