Thanks for reading my blogger and I'm really appreciate that :))

Friday, 24 February 2012

don't make me fall in love again :')

Hai , heyy , yoo , assalamualaikum , selamat sejahtera . apa khabar? sihat? harini kita nak cerita pasal ex kita :') awak tahu apa itu ex? ex boyfie , ex husband , ex friend , ex whatever means bekas atau lebih tepat org yg bersama dgan kita dahulu tapi sekarang dah tinggalkan kita :') susahkan nak lupakan bekas boyfie kita? bagi awak semua susah tak? bagi aku susah wehh sbb kita pernah gembira dgan dia , pernah sedih dgan dia . apa yg kita buat dgan boyfie kita mmg susah nak lupakan rite? haha itu jugaklahh yg sedang dirasai oleh aku . melupakan seseorg bukan senang , ia mngambil masa panjang . tapi klau menyukai seseorg sesaat pun boleh :) haha pelikkan? korg nak tahu tak , masa aku cuba lupakan dia , dia datang cari aku and berbaik dgan aku . aku dngar bnyak cerita psal dia dari mmbe aku sbb tu aku nk lupakan dia . mlam tadi dia call pkul 8.35 mlam tadi maybe . hm aku tak angkat sbb fon silent and fon ada dlam bilik . pkul 10 lebihh mcamtu aku send ' hi , please call me back ' haha fon dah miskin so itu jelahh yg mampu ;p then dia call .

him : hello , kenapa suruh call?
me : kau yg call tadi =,= kau tanya aku knape :3
him : ohh , saje je call . kau tkde kredit ke?
 me : ada klau kau topapkan aku .
him : mcamtu pulak ye? hm , kau tidur awal ke mlam ni? 
aku baru nk text dgan kau tapi kau tkde kredit lahh pulak .
me : aku tak dpat nk jangka lahh aku tidur pkul brape :3 
him : ohh hm , tkpelah ehh aku ada costumer lahh . nnti aku call balik kbye .
me : hm , kbyee .

haha , dia ada costumer? ehh keje ke? ;p hahaha lol =,= dia mmg keje pun , keje sambil sekolah .
kesian dia ann? pagi sekolah , mlam keje =.= ayat dia ' abg nak kawin , so nak tolong abg cari duit ' =,= abg yg nak kawin ke kau yg nak kawin? abg nak kawin kau pulak yg susah payah :3 err , then pkul 2 pagi mcam tu dia call tapi aku tak angkat sbb aku tngah dibuai mimpi masa tu haha kesian kau takdpat dngar suara aku yg comel ni =..=  k udahh udahh cerita psal dia dah tamat . and this picture ada tulis BUDAK KECIK COMEL en? haha , omeyy ke :3 nama tu mmbe itee yg buat nama dia MALYANA . btw thanks yana sbb buatkan nama tu . sayangg kauu :*




Sunday, 19 February 2012

everything was change :')



imissyoumorefriend :')



haii korang :) best tak gaduh dgan kawan baik? mmg takbest kan? sedihh , menyakitkan hati , salahkan diri sendri , semua ada kann? mcam tu lahh aku rasa sekarang :') kehilangan kawan buat kali ke-2 . sedihh k sedihh :( tapi ape yg aku mampu buat hanyalahh bersabar , maybe dia tak anggap aku sebagai kawan baik tapi aku yang anggap dia sebagai kawan baik . kiteorg gaduh pasal bende kecik je , tapi dia nak perbesarkan . life must go on rite? :) biarlahh dia nak buat ape , aku nk halang pun takboleh . aku akan cuba biasakan diri aku tanpa dia :') aku lebih pentingkan kawan dari bf . its true k ;p haha kekadang je aku jadi selfish nih ^^v hahaha :3 aku tngah happy + sedih nih +.+ happy sebab sotong dh minta maaf sbb salah faham dgan aku , akhirnya berbaik jugak aku dngan dia :') sedihh sebab syahanim still marah and benci aku maybe . biar jelahh dia kan , maybe dia happy dengan hidup dia sekarang . aku takkan pernah benci dia sbb aku sayangg dia :*

Im happy with my cousin ;)


hai korang , sihat? buat ape? =,= aku tengah sedih nih :( tapi aku kene sabar hadapi segala masalah . k stop story about that :3 now nk story pasal cousin comel aku ^^v dia comel k , nama dia WAN JEMILIANA omeyy kan nme dia ? haha aku tahu omeyy ;) dia ni pelik sikit :3 nampak je baik , pakai tudung tapi kalau korg kenal dia , mmg dia kelakar =,= aku colour rambut , dia pun nak . aku colour kuku , dia pun nk colour kuku . haha , dia mmg sporting dengan aku , dengan aku je k and dgan mmbe mmbe sekolah dia lahh =.= dia pendiam , pemarah , haha now aku tak rapat dgan dia sngat sbb dia masuk sekolah vokasional dekat KL asrama k sedihh bnyak sbb takjumpa dia dh lamaa :') . k aku tktahu nk update ape lagi :3 otak tngah serabut . see that picture sory tknmpk sngat . so ,  thats my crazy cousin . iloveyouyana <3

Wednesday, 15 February 2012

nothing to sayy :3




hai korg :'( harini kita sedih sebab fon kita tkde , and si dia pulak sibok duk rapat dengan aku =.= semakk er dia tu . serius aku tngah blurr :3 setiap kali balik sekolah comfirm dia ade tepi aku , kekadang balik dgan dia okayy , kekadang menyakitkan hati =,= perangai dia mcam setan sikit . jumpa aku je tnye pasal fon , fon , fon and fon . weh , senang cerita baik kau bagi aku fon kau =,= palingg aku benci setiap kali org yg aku knal nmpak aku dgan SI DIA mesti ckap ' untunglahh ' beb ape yg untung wehh? rugi adalahhh sbb ilmu tkmasuk nnti klau asyik fikirkan dia jeh . cehhhh , ayat aku hahaha ceramah untuk diri sendiri . handphone kene rampas bolehh aku watlek kan? haha padahal aku tngah tahan bosan tnpa fon wehh :'( kesiaann aku . padan muka aku kann? spe suruh bawak fon pegi sekolah =..= imissmyphonee .

Monday, 13 February 2012

valentine's day ;)

hai hai hai assalamualaikum , hari ini anda bersama saya BUDAK KECIK YANG COMEL ^^v ohh saya perasan? haha lantak saya lahh , saya tkkesah ape-2 pun ;p hehehe harini saya nak cerita pasal VALENTINE'S DAY <3 semalam kita tngok cerita psal valentine's day , ohmyy serius sweet . first cerita dia mcam ni , lelaki dgan perempuan tu tk kenal antara satu sama lain pun then diaorg accident . lelaki dgan perempuan tu koma , dlam koma tu diaorg berjumpa , diaorg berkenalan , diaorg mengenali hati budi masing masing . lepas dari koma tu , lelaki tu cari perempuan tu and perempuan tu cari laki tu . then , dekat taman permainan diaorg berjumpa , masing masing tak percaya yg diaorg boleh jumpa haha aku paling suka time diaorg kiss mouth to mouth ohmyy dekat taman permainan pulakk haha smua org tngok tapi diaorg aggap mcam tkde org je dekat sekeliling , lepas kiss lelaki tu bagi bunga dekat perempuan tu and ending diaorg happy untuk selamanya ^^v haha budak kecik pun suka tngok cerita cinta :3 haha tapi serius aku suka tngok cerita pasal couple , omeyy je diaorg ;) andaikan aku dapat bf sesweet mcam tu , kan bestt >.< cehh gedik ohh hahaha happy valentine's day for non muslim :*

Sunday, 12 February 2012

bestriend >3

hai korang ^^v kali ni saya nak cerita pasal kawan . kawan baik ;) korang ada kawan baik tak? mestilah ada kan? hahahaha :3 tahun lepas aku dengan kawan-kawan aku rapat sangat tapi tkdelah sampai sangatt just rapat jelah =.= dekat sekolah macam-macam kitaorg buat , melepak samasama , ponteng samasama , belajar samasama haha belajar tu aku taktahu lah penah samasama ke tak ;p kene marah dengan cikgu samasama , senang cerita klau boleh semua bende kitaorg nk buat samasama kecuali mandi , kencing , berak :3 kitaorg tkde ahh bodoh sangat nk buat bende tu samasama . but now , sorg dah pindah , sorg dah jadi budak hot so mybe dia rasa dia tk level dgan kitaorg , and yang lain pun mcam tkrapat je . sedih je bile aku ingat semua bende tu balik :') btw , imissyousomuchgirls :*

takde keje :3

hai korang ;) harini kita buat keje gila . korang nk tahu tk ape keje gila tu? hahahaha aku buat keje camni , aku amik gunting rambut , aku gunting rambut depan aku . sbb rambut depan aku dh panjang sngattttt :3 haha nak tahu tk mcammne boleh terlintas dekat dalam otak aku psal gunting rambut nih? ^^v sepupu kita pandai gunting rambut dia sendiri , dia gunting rambut sendiri mmg cantik sbb tu kita try haha dah gunting tu rse mcam tklawaa jeh =,= aku rasa lah kan , aku ni mmg tkde bakat pun dlam cut cut hair nih . tapi tkpelahh dh terlanjur nk buat mcammne , pasrah jelahh . nnti lame-2 panjang balik rambut ni boleh guntig dekat salon kasi lawa balik hahaha . tngoklahh gmba tu , hasil kerja gila aku harini ^^v

Saturday, 11 February 2012

let me go :')

hai korang :') nak tanye sikit . salah ke klau kita rindu ex kita? tak salah kan? yes i know yg dia dh berpunye , tapi salah ke klau rindu sebagai kawan? :') awak , awak , awak nak tahu tak? ramai yg suruh saya lupakan awak sbb awk dah ada yang lain . tapi mcammne saya nk lupakan awk , klau awk asyik ada dekat depan saya je :3 dan awak asyik contact saya jeh . awak pun tak suruh saya lupakan awak , jadi kenapa diaorg suruh saya lupakan awak? diaorg kata diaorg nk nasihatkan saya je , and diaorg kata biarlah awk bahagia dengan gf awk sekarang ;) saya ingat lagi , dulu awk pernah break dengan gf lama awk sbb saya , omeyy je dulu kan? masa kita couple kita selalu gaduh , saya selalu menangis bila ingat semua tu duluu . mase couple gaduh , bila break okayy je kan? haha bak kata awk ' couple lahh bnyak mne pun last-2 nnti kita couple jugak ' . mungkin awk lupa dgan kata-2 awk , dan kenangan kita . tapi saya takkan lupakan semua tu mcamtu je , sbb sampai sekarang saya masik sayangkan awk . tapi saya kene terima hakikat yang awk bukan untuk saya :') saya kene teruskan hidup saya tanpa awak sayang :* pleasee let me go , goodbye my sweetheart <3

Friday, 10 February 2012

hai korang ;) aku tngah hepy nih ^^v hahaha pagi tadi dia call aku . bahagia nye hidup ;p serius aku hepy , aku ingat an dia dah lupakan aku =,= bertambah-tambah sayang aku dekat dia . hahahaha perempuan mmg cmni en? klau org yg kita suka contact kita rasa mcam nk melompat-lompat nk menjerit haha semua ada ;) iloveyoulahh gedik . aku takkan lupakan kau ;* sincere by me BUDAK KECIK YANG COMEL hahaha .