Thanks for reading my blogger and I'm really appreciate that :))

Sunday, 12 February 2012

takde keje :3

hai korang ;) harini kita buat keje gila . korang nk tahu tk ape keje gila tu? hahahaha aku buat keje camni , aku amik gunting rambut , aku gunting rambut depan aku . sbb rambut depan aku dh panjang sngattttt :3 haha nak tahu tk mcammne boleh terlintas dekat dalam otak aku psal gunting rambut nih? ^^v sepupu kita pandai gunting rambut dia sendiri , dia gunting rambut sendiri mmg cantik sbb tu kita try haha dah gunting tu rse mcam tklawaa jeh =,= aku rasa lah kan , aku ni mmg tkde bakat pun dlam cut cut hair nih . tapi tkpelahh dh terlanjur nk buat mcammne , pasrah jelahh . nnti lame-2 panjang balik rambut ni boleh guntig dekat salon kasi lawa balik hahaha . tngoklahh gmba tu , hasil kerja gila aku harini ^^v

No comments:

Post a Comment