Thanks for reading my blogger and I'm really appreciate that :))

Sunday, 31 March 2013

Hmmm ..


Hai hai hai hai hai hai hai hehehehe and hello to all non-muslims hehehe Lol -.- hmmm act aku tengah sedih and happy nie hahahahaha cerita happy dulu baru nak sedih hehe . Okay let's start with happy story hm hm hm happy sebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab Hafez accept aku dekat facebook hahahaha Lol -.- Duluu aku dah block dia sebab hm ada ah tapi aku tak mampu nak tahan rindu aku unblock then add balik HAHAHAHA cam lawak je bagi aku :3 and second! Aku jumpa syahanim! yeay! yeay! yeay! Rinduuu dia :(( hmmm alhamdulillah sempat jumpa dia before dia balik asrama balik . And now! cerita sedih pulak :( hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sekarang dah ramai yg kata aku nie jenis memilih dan langsung tak hargai seseorang . Ex aku sendiri pun kata macamtu hmmm Act aku bukan jenis yg memilih or tak hargai seseorg . Aku takut nak couple and and and aku tak boleh nak ada perasaan dekat seseorg kalau hati aku still sayang dekat ex aku -.- Aku terpaksa lepaskan org yg aku couple tu sbb aku langsung takde perasaan apa-apa and aku taknak dia sedih bila tahu selama couple aku langsung takde perasaan pun dekat dia thats why aku lepaskan diaa . Tapi bila dah tak bertegur mesti rindu kan? sebab dah tak contact or what -.- Bila aku kata rindu mula ah korg kata ' Dulu ada depan mata langsung taknak hargai and now mencari pulak ' HAHAHAHA sangat sedih dgan ayat tuu -.- Korg tak rasa apa yg aku rasa sebab tulah korg boleh sesuka hati cakap macamtu . Aku terima someone untuk jadi bf aku bukan sebab aku nak permainkan dia atau blablabla aku terima seseorg dalam hidup aku hanya dengan satu sebab :') Melupakan kisah lama dan memulakan kisah baru tapi sampai sekarang aku belum jumpa org yg boleh buat aku lupakan kisah lama . Yang aku jumpa ialah org yg sentiasa mengingatkan aku tentang kisah lama hahahaha stupid :3 Past is past .. Terasa macam orang bodoh jee bila mengenangkan kisah lama hahahahaha bulan March telah membuatkan aku bahagia dengan kedatangannya dia tapi .. aku tak rasa dia ada perasaan yg sama seperti aku jadi lebih baik aku lepaskan dia dan mungkin kisah aku dgan dia eeh i mean gossip aku dengan dia hanya akan kekal pada bulan March dan bulan April no story and No More gossip about Us :'D Be Happy w your life and im gonna miss youu Orang Gilaaaaaaaaaaaa :** Lepasnie takde siapa dah nak otp dgan aku , nak gaduh dgan aku hmm sedih sikit hehehe tapi nak buat cemmana . Aku terpaksa diamkan diri sebelum perasaan aku terhadap kau semakin mendalam :') Aku takut dikecewakan dan aku taknak kecewa lagi :') Hope you all understand me :') Thats all for todaay . Byee Assalamualaikum .

Sunday, 17 March 2013

New Life in 2013

Hi 2013 , Hi Blogger and Hi March . Here I am and yeah! Let's start with New story hehehe hm hm hm hm Alhamdulillah aku dah move on :)) No more tears okay NO MORE! But sometime I just miss my past hehe SOMETIME k SOMETIME not EVERYDAY or ALWAYS . Okay stop Story about My Past and now nak buka cerita pasal Bulan March hahaha Bulan January and February takde cerita yang menarik pun xP hmm Start cerita dari mana duluu ye? :/ Mulaa 1 March ah ye? hahahaha Bermula 1 March aku start rapat dengan Amirul Zaman a.k.a Yop hahahaha Until now still rapat . Pegi sekolah sama-sama , Lepak mcd sama-sama , Pegi sekolah petang pun dia yg hantar hahahaha sweet ah tu -..- Ramai dah bercerita pasal kami and and and and hahahaha kami hanya pekak kan telingaa xP Maaf kami hanya sekadar kawan dan tidak mungkin akan lebih dari ituu . And second story about Hafez ... hahahaha sakit hati yang teramaaaaat dengan dia . Know what? Dia fikir aku nie barang agaknya nak bagi dekat orang -.- Aku lepaskan everything dekat dia . Marah maki and blablablablabla and last aku yg kena balik . Dia pulak marah aku sbb aku nie ..... ada ah xP hahahahahaha dia suruh aku remove dia from friend list at facebook . And settle! Dia still tak puas hati terus aku block . Then dia update status hahaha status tuu mmg khas untuk aku :D Korang baca lah yee xP Third pasaaal Naem -.- Diaaaaa ... Peminat setia aku hahahaha maaf aku tak dapat nak terima kau sbb aku anggap kau macam adik aku je weeh :(( Aku dah kenal kau lama dah so aku takut nanti lain jadinyaa -.- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnddddddddddd pasal Biela ah pulak hahahaha Adik angkat kesayangan aku and satu-satunya adik angkat akuu :*** Sekarang nie kitaorg dah semakin rapat xD Jyeah! aku suka itu :* hahaha Kalau boleh setiap malam aku nak Otp dengan dia -.- Kalau aku tkde kredit dia yg call lalalala Satu Jam sekali call . Macam-macam kitaorg merepek hahaha Wa Sayang Lu sampai Mati ah Keding :* Annndd tak lupa jugak dekat Kakak angkat kesayangan akuu Kak Pika keding keding keding macam Biela hahahaha Dia nie pun selaluuuuu banyak cerita ... Muffin dia buat sedaaaaappp hehe saya dah jatuh cinta dekat muffin dia >< lalalalala Kak! Kak! Kak! Aku tak pernah lupakan kau weeh sbb kaulah satu-satunyaa kakak angkat akuu :'D And My Brother Razin Mifzal :* hehehe Gaduh lah macammana sekali pun kami tetap akan berbaik semuaaa :)) Lengkap hidup aku bila ada diaorg xD hehehe Aku sayang Korang semuaa weeeh :** #KamiPendek NUR SYAHANIM EZZATI and SITI HOTIJEH always in My heart even dah tak berapa nak rapat sangat hehehe Anies! tak lupa jugaak dekat kau hahaha kawan 24 jam aku xP Andd all People Around Me . And the last hahahaha to ALL MY EX HOPE YOU GUYS ALWAYS REMEMBER THIS WORD ' WE ARE NEVER EVER GETTING BACK TOGETHER! ' Aku dah taknak sakit hati dan menangis untuk orang yang samaa! Aaannd I don't know hahaha maybe thats all . Byee Lovee Assalamualaikum :*

Wednesday, 19 December 2012

im stupid? Aready know :D

Ya Allah :( makin hari makin tak kuat nak lalui semua nie . Hidupku penuh dengan bayangan dia . Kenapa susah untuk hilangkan dia dari ingatan? kenapa susah untuk buang rasa syg ni? kenapa ya allah . Aku tahu aku banyak dosa dengan dia . Aku banyak buat dia sakit hati dan sekarang aku janji takkan sakiti hati dia lagi . Aku nak dia bahagia ya allah . Aku cuba kawal diri aku untuk tidak mencari dia , untuk  tidak menegur dia , untuk tidak memandang dia dan untuk tidak mengingat dia . Makin aku cuba untuk buat itu semua makin terseksa rasa jiwa niee :') sangat menyesal dengan apa yg telah ku lakukan dulu . Sekarang baru aku sedar betapa aku sayang dia , betapa aku cinta dia tapi semua tu dah terlambat ya allah kerana diriku sudah tidak lagi berada didalam hatinya . Dia sudah ada pengganti baru didalam hatinya dan aku bersyukur dia bahagia :'D walaupun aku tidak bahagia , sakit hati melihat dia dengan perempuan lain atleast dia bahagia . Aku selalu tertanya-tanya dia tengah buat apa? dah makan belum? dia rindu aku ke tak? dia sihat ke tak? hmm setiap kali ingat waktu bersama dengan dia mesti airmata mengalir sbb dia terlalu baik dengan aku tapi aku? jahat! kejam! langsung tak ambik tahu pasal dia! aku jahat! jahat jahat jahat jahat jahat! eei bodoh! feeza bangang! Ada peluang lepaskan macamtu jee -.- Bingaii sangat dulu feeza nie! See sekarang! kau merana kan feeza?! hah! deserve it! memang patut kau rasa semua nie sbb duluu kau selalu mainkan perasaan dia kan? kau suka tengok dia sakit hati kan?! KAU MEMANG PATUT TERIMA SEMUA NIE FEEZA! balasan untuk kau . Dah ada org yg ikhlas sayangkan kau tapi kau sia-sia kan! Kau menangis airmata darah sekali pun belum tentu dia jadi milik kau balik feeza! Move on ok syg . Please jadi Feeza yg dulu! feeza yang periang , happy , tak mudah termenung , tak selalu menangis and tak selalu sedih . Hm semua tuu duluu sekarang feeza yang baru :p Apa yg terjadi lepasnie aku akan terima je :') Just nak copy ayat youtube dan aku bagi khas untuk kau ex ' Pada hari ini tak ada kata-kata indah yang boleh aku ungkapkan ataupun hal istimewa yang mampu ku katakan . Mungkin ini tak beerti apa-apa bagimu tapi yang pasti . Doaku akan iringi di setiap jejak langkahmu . Aku menyadari kita sudah berpisah beberapa bulan yg lalu , tidak jumpa untuk beberapa bulan . Tapi entah kenapa . Aku takpernah boleh menggantikan kau dengan yang lain . Beberapa waktu yang lalu mmg pernah ku cuba merelakan hatiku pada yang lain . Tapi akhirnya hanya kekal untuk waktu yang singkat hanya kerna aku takboleh membohongi bahwa hatiku masih untukmu . Bukan nak berjiwang tapi itulah kenyataannya . Terima kasih atas warna yang pernah engkau lukis dalam hidupku dan izinkan aku menyimpannya walau mungkin sebenarnya aku tak berhak memilikinya lagi semua ini kerana Kau yang terindah :') ' hehehe sorry terlampau jiwang tapi itulah kenyataannya xD Akan ku simpan kenangan kita buat selamanya Izam . Even aku dah ada pengganti suatu hari nanti tapi percayalaah hati aku hanya untuk kau . Kau lelaki paling sempurna yang pernah ku miliki duluu :') Aku mintak maaf atas semua kesalahan yang pernah aku lakukan dekat kau .

Wednesday, 28 November 2012

Buddy'z takkan terpisah selamanyaaa :*

Haaaaaaaaaaaaii assalamualaikum :') hehe happy bila ramai yang bagi semangat dekat aku . Especially for Syahanim , Tijeh dan Anies . Aku sayang korang laah hehe best dapat kawan macam korang even banyak kali gaduh lalala wadelk (Y) kami buddy'z takkan terpisah HAHAHA rindu nak lepak sama-sama aah :( hmm rindu nak gossip dengan anies dalam kelas . Rindu nak hug Tijeh , gila-gila dengan Tijeh and rindu nak kena marah dengan syahanim , tengok muka stress syahanim xD Rindu nak masuuk sekolah . Eeii senang cerita everything kisah lama aku rindu hehe ^^v Bila kita nak ponteng sekolah sesama lagi haaa? Rindu nie hmmm . Tahun depan dah form 4 rasa cam sekejap jee naik form 4 kan :/ then form 5 . Habis sekolah kena kerja pulak . Lahaai malasnyaa :3 hahahaha korang! korang! korang rasa aku boleh move on tak? :( since aku form 1 wehh aku cuba lupakan semua nyaaa hm and now nak masuk form 4 :/ wadlek eeh aku rasa tunggu form 4 habis baru aku boleh lupa dia sebab hehe aku naik form 5 nanti dia dah takde xD sooooooooooooo bebas dari pandangan mata -.- hahaha adeeeh nak nangis cerita pasal dia :') Kenapa lah aku kejam sangat dulu ye? menyesal wooi! hahaha nak nyanyi jap - menyesal aku putuskan kamu ~~~ lalalala tak ingat lirik :/ Dia dah happy , aku still sedih :3 Stupid feeza! hahahaha aku sayang sorang untuk selamanyaaa tapi bak kata syahanim ' Kita baru 15 tahun . Takpayah nak fikir pasal cinta sangat ' syahanim nasihat org pandai tapi diri sendiri brrr -.- Aku sayang korang semua apa adanyaaa weeh :* Aku dengan syahanim palinnnnnnnnnnnnnnng lama kawan . Dengan Tijeh? hmmm bilaa yee :/ hahaha akhir form 2 maybe :p Dengan Anies? Time dia berpisah dgan Mazwin baru kiteorg rapaat hahahaha Kami buddy'z takkan terpisaah xD InsyaAllah selamanyaa :* Kami berempat masing-masing ada kisah sedih hahaha kisah sedih? sedih apa eek? :/ hahaha let it be secret . Pfffffffffttttttttttttt . Happy dapat kawan dengan akak bahang , Akak tajam and akak pendek hahaha xD alololo sweetnyaaa nama panggilan tu >< Kenangan yang paling aku takboleh nak lupa hmm apa ye? *thinking* haaaa! ingat! masa form 1 . Aku dgan syahanim gaduh berebut kerusi dalam kelas hahahaha xP paling kelakar kan mook? and tijeh? Kena tampar dengan Hani dua kali masa form 2 hahahaha dulu kami anti tijeh and noww! Woow! bestfriend fogheberr insyaAllah :* Anies? Rapat dengan dia masa nak buat folio sivik masa form 2 hehehe start dari folio tu . Aku , anies and mazwin jadi rapat dan kemudian anies dgan mazwin gaduh . Dussh! dussh! hahaha hanya aku dgan anies sahaja yang rapat sampai sekarang :D Saya bukan seorang yang memilih kawan xP eyceeh >< ayat bajet tak? HAHAHAHA itulah kisah kami buddy'z . Nak tahu selebihnyaa? Bayar laah . Ingat free ke haaaaaaaaaa? Lol . Byeee nak tidurr zZzZz Assalamualaikum .

Monday, 26 November 2012

Move On Feeza :')

Kenapa susah nak lepaskan semua perasaan cinta aku dekat dia :/ hm kesian dekat diri aku nie . Asyik menangis , rindu , happy , bosan semua sebab dia . Even dia dah berapa bulan couple dengan gf dia tapi aku still takboleh nak move on :3 Dulu aku fikir kalau aku lepaskan dia . Aku boleh dapat dia balik sesuka hati yang aku nak tapi sekarang baru aku sedar semua nyaa . Ya Allah menyesal :( Hm sekarang aku hanya mampu melihat dia dari jauh saja sebab aku taknak ganggu hubungan dia . Dia sayang sangat dekat gf dia  and aku rasa aku dah tkde dalam hati dia . Aku harap sangat ada ruang untuk aku dalam hati dia even sikit je ruang tu atleast ada! Aku nak dia sentiasa ingat aku sebagai ex gf kesayangan hahaha Lol -.- Number phone dia dah delete , semuanya dah delete , kenangan dgan dia hmm susah sikit nak delete . Masih segar dalam ingatan aku masa dia ajar aku main gitar and hantar dia dekat bas time dia nak pergi kerja :') Ya Allah rindunyaa hm . Duluu selalu otp dgan dia tiap malam . Bukan dia yg call , Tapi aku . Sebab aku sayang dia , Dia? hm maybe tak sayang aku . Dia selalu tanya aku ' Kau syg aku kan ' and aku pun segan doeeh nak jawab xD hahaha aku tukar topik lain . Semua tu cuma kenangan je :') semua orang salahkan aku sebab dulu aku tak menghargai dia :( sangaaaat tak menghargai sbb hm aku sendiri tak tahu kenapa aku tk hargai dia . Arghh! bodoh feeza . Until now disebabkan dia , aku tak ready nak couple :') couple pun aku just layan couple aku tu as a friend . Aku sayang dia sorang je sampai sekarang sumpah sayang dia sangat-sangat . Aku nak cincin yang dia buat nama aku dgan dia tu hmm aku rasa maybe dia dah buang cincin tu sbb dia dah ada shidah :D Feeza kuat hehe selagi aku mampu bersabar , bertahan . Aku cuba :') aku taktahu bila semua nie akan berakhir . Cuba dan cuba melupakan dia tapii setiap kali aku nampak dia , aku akan ingat segala kisah aku dgan dia . Sekarang aku dah tak contact kau , aku dah tak ingat number phone kau and maybe one day aku akan lupakan kau jugak :') InsyaAllah aku akan lupa kau Izam .

Sunday, 16 September 2012

17/09/2012

Hai pembaca sekalian ;) Today my Anniversary date with my ex hehe ex ok . Thats mean everything is gone but im still remember our first date couple because imissyou , iloveyou , iheartyou , ifuckyou , ihateyou bullshit ! dafuq aahh ! ergghh ! kau jahat dengan aku tapi aku baik dengan kau :3 sometime aku benci kau but sometime aku sayang kau . Pagi tadi alarm phone bunyi aku fikir salah kunci jam rupa-rupa note alarm yg bertulis ' 1 year with hisham ' hisham just my past tapi aku lupa nk off kan alarm tuu masa dah break dengan dia xD alarm tu penyebab aku ingat dekat dia balik -.- sooooo suck man ! dia budak rempit weng weenng ;p perangai dia sama macam sepupu aku tapi sekarang sepupu aku dah stop rempit dia buat kerja yg more teruk errrgghh ! tak ku sangka dia buat kerja mcamtu -.- Umur sepupu aku dengan Hisham sama jee ;) diaorg berdua dah stop sekolah lol -.- no future . Hehehe aku malas dah nk ingat pasal dia . Let him be my past and please dont come back into my life again . Byee Muhammad Nur Hisham Bin Sabri <3

Wednesday, 1 August 2012

Nightmare :O

Haii :) dah lamaa aku tak update blog haha . Takde mood nak update sebab hmm malas nk cerita and now i'm happy back ^^v Why happy? hmm entah lah haha . Okay now nak story about my nightmare :3 HAHA haritu aku mimpi ex akuuuuuuu nak tahu siapa? nak tahu? nak tahu? haha aku mimpi hisham >.< alahaaii rindunya dekat dia hmm dalam mimpi aku kann aku jumpa dia dekat Shopping complex and aku hug dia <3 tapi time tu aku dah ada bf and dia pun dah ada gf haha kiteorg hug depan mata bf/gf kiteorg . Seriously gila kan? haha tapi bf aku tak kesah sebab aku dah cakap awal awal yang aku memang rindu hisham as a friend :) hekhek lepastuu gf hisham pandang tak puas hati aahhhhh kesah apa -.- janji dapat hug hisham lagi even dalam mimpi <3 HAHAHA tengah syookk mimpi hisham tetiba adik aku kejut dari tidurr haishh spoil betullah -..- hahaha walaupun aku masih sayang and rindu hisham tapi aku memang sengaja suruh dia stop text aku and call aku sebaab malas nak layan dia haha kalau aku dah start contact dengan dia memang susah nak stop contact k . Agak pelik tetiba aku mimpi Hisham -.- haha adakah aku rindu dia sangat sangat :O ok whatever :) bytheway aku happy dengan hidup aku sekarang :) alhamdulillah tak sesedih hari yang lalu dan sekarang makin bersemangat nak menjawab exam trial PMR :) Wish me luck guys :*