Thanks for reading my blogger and I'm really appreciate that :))

Sunday, 17 March 2013

New Life in 2013

Hi 2013 , Hi Blogger and Hi March . Here I am and yeah! Let's start with New story hehehe hm hm hm hm Alhamdulillah aku dah move on :)) No more tears okay NO MORE! But sometime I just miss my past hehe SOMETIME k SOMETIME not EVERYDAY or ALWAYS . Okay stop Story about My Past and now nak buka cerita pasal Bulan March hahaha Bulan January and February takde cerita yang menarik pun xP hmm Start cerita dari mana duluu ye? :/ Mulaa 1 March ah ye? hahahaha Bermula 1 March aku start rapat dengan Amirul Zaman a.k.a Yop hahahaha Until now still rapat . Pegi sekolah sama-sama , Lepak mcd sama-sama , Pegi sekolah petang pun dia yg hantar hahahaha sweet ah tu -..- Ramai dah bercerita pasal kami and and and and hahahaha kami hanya pekak kan telingaa xP Maaf kami hanya sekadar kawan dan tidak mungkin akan lebih dari ituu . And second story about Hafez ... hahahaha sakit hati yang teramaaaaat dengan dia . Know what? Dia fikir aku nie barang agaknya nak bagi dekat orang -.- Aku lepaskan everything dekat dia . Marah maki and blablablablabla and last aku yg kena balik . Dia pulak marah aku sbb aku nie ..... ada ah xP hahahahahaha dia suruh aku remove dia from friend list at facebook . And settle! Dia still tak puas hati terus aku block . Then dia update status hahaha status tuu mmg khas untuk aku :D Korang baca lah yee xP Third pasaaal Naem -.- Diaaaaa ... Peminat setia aku hahahaha maaf aku tak dapat nak terima kau sbb aku anggap kau macam adik aku je weeh :(( Aku dah kenal kau lama dah so aku takut nanti lain jadinyaa -.- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnddddddddddd pasal Biela ah pulak hahahaha Adik angkat kesayangan aku and satu-satunya adik angkat akuu :*** Sekarang nie kitaorg dah semakin rapat xD Jyeah! aku suka itu :* hahaha Kalau boleh setiap malam aku nak Otp dengan dia -.- Kalau aku tkde kredit dia yg call lalalala Satu Jam sekali call . Macam-macam kitaorg merepek hahaha Wa Sayang Lu sampai Mati ah Keding :* Annndd tak lupa jugak dekat Kakak angkat kesayangan akuu Kak Pika keding keding keding macam Biela hahahaha Dia nie pun selaluuuuu banyak cerita ... Muffin dia buat sedaaaaappp hehe saya dah jatuh cinta dekat muffin dia >< lalalalala Kak! Kak! Kak! Aku tak pernah lupakan kau weeh sbb kaulah satu-satunyaa kakak angkat akuu :'D And My Brother Razin Mifzal :* hehehe Gaduh lah macammana sekali pun kami tetap akan berbaik semuaaa :)) Lengkap hidup aku bila ada diaorg xD hehehe Aku sayang Korang semuaa weeeh :** #KamiPendek NUR SYAHANIM EZZATI and SITI HOTIJEH always in My heart even dah tak berapa nak rapat sangat hehehe Anies! tak lupa jugaak dekat kau hahaha kawan 24 jam aku xP Andd all People Around Me . And the last hahahaha to ALL MY EX HOPE YOU GUYS ALWAYS REMEMBER THIS WORD ' WE ARE NEVER EVER GETTING BACK TOGETHER! ' Aku dah taknak sakit hati dan menangis untuk orang yang samaa! Aaannd I don't know hahaha maybe thats all . Byee Lovee Assalamualaikum :*

1 comment: