Thanks for reading my blogger and I'm really appreciate that :))

Monday, 26 November 2012

Move On Feeza :')

Kenapa susah nak lepaskan semua perasaan cinta aku dekat dia :/ hm kesian dekat diri aku nie . Asyik menangis , rindu , happy , bosan semua sebab dia . Even dia dah berapa bulan couple dengan gf dia tapi aku still takboleh nak move on :3 Dulu aku fikir kalau aku lepaskan dia . Aku boleh dapat dia balik sesuka hati yang aku nak tapi sekarang baru aku sedar semua nyaa . Ya Allah menyesal :( Hm sekarang aku hanya mampu melihat dia dari jauh saja sebab aku taknak ganggu hubungan dia . Dia sayang sangat dekat gf dia  and aku rasa aku dah tkde dalam hati dia . Aku harap sangat ada ruang untuk aku dalam hati dia even sikit je ruang tu atleast ada! Aku nak dia sentiasa ingat aku sebagai ex gf kesayangan hahaha Lol -.- Number phone dia dah delete , semuanya dah delete , kenangan dgan dia hmm susah sikit nak delete . Masih segar dalam ingatan aku masa dia ajar aku main gitar and hantar dia dekat bas time dia nak pergi kerja :') Ya Allah rindunyaa hm . Duluu selalu otp dgan dia tiap malam . Bukan dia yg call , Tapi aku . Sebab aku sayang dia , Dia? hm maybe tak sayang aku . Dia selalu tanya aku ' Kau syg aku kan ' and aku pun segan doeeh nak jawab xD hahaha aku tukar topik lain . Semua tu cuma kenangan je :') semua orang salahkan aku sebab dulu aku tak menghargai dia :( sangaaaat tak menghargai sbb hm aku sendiri tak tahu kenapa aku tk hargai dia . Arghh! bodoh feeza . Until now disebabkan dia , aku tak ready nak couple :') couple pun aku just layan couple aku tu as a friend . Aku sayang dia sorang je sampai sekarang sumpah sayang dia sangat-sangat . Aku nak cincin yang dia buat nama aku dgan dia tu hmm aku rasa maybe dia dah buang cincin tu sbb dia dah ada shidah :D Feeza kuat hehe selagi aku mampu bersabar , bertahan . Aku cuba :') aku taktahu bila semua nie akan berakhir . Cuba dan cuba melupakan dia tapii setiap kali aku nampak dia , aku akan ingat segala kisah aku dgan dia . Sekarang aku dah tak contact kau , aku dah tak ingat number phone kau and maybe one day aku akan lupakan kau jugak :') InsyaAllah aku akan lupa kau Izam .

No comments:

Post a Comment